.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

 

GROW

PROGRAM RASTA DO ZRELOSTI

ŠTO JE GROW

Grow je škola života proizašla iz životnog iskustva ljudi slomljenih  duševno, duhovno i mentalno a koji su u vrijeme svoje bolesti tragali za obnovom svog života nakon svog sloma.

Grow je jedan novi i jedinstveno izgrađen pokret za poboljšanje duševnog, mentalnog i duhovnog zdravlja u zajedenici. Počeo je u Sydneyu, u Australiji. Kasnije se proširio u pet drugih zemalja: Novi Zeland, Irska, SAD-e, Englesku i Singapur, a sada je stigao i u Hrvatsku, u Slavonski Brod.

Program Growa je za osobni razvoj, ali grupnom metodom zajednice koja suosjeća i aktivno sudjeluje u radu jednih za druge i jednih sa drugima.

Prve grupe Growa prvo su bile poznate kao „Grupe za pomoć pri oporavku.“ To je ime poslije promijenjeno u Grow radi povećanja potrebe da se ovom školom života djeluje i preventivno, u sprećavanju bolesti, kao i terapijski, oporavkom nakon bolesti, pa čak i u širem smislu kao popularne škole života za obitelji, lokalnu i društvenu zajednicu pa i samu crkvu, jer smo svi potrebni pospiješenja i postignuća duševnog, mentalnog i duhovnog zdravlja.

Grow je anoniman, bez vjerske pripadnosti, svakome pristupačan. Grupe vode njihovi vlastiti članovi, u suradnji sa prijateljski naklonjenim liječnicima, socijalnim radnicima, svećenicima, ili bilo kojim drugim zrelim i ozbiljnim članom šire društvene zajednice.

Grupe u okviru Grow-a se razlikuju po dobi, po spolu, po vjerskoj pripadnosti ili vjerskoj nepripadnosti., po problematici života, a sastoje se od najmanje 3 do najviše 15 Grow članova.

Sastanci se održavaju tjedno, traju dva sata, a poslije sastanaka slijedi lagana okrepa i prijateljsko druženje.

Ne plaća se nikakva upisnina ni članarina, već se daje doprinos srca, ako tko može i koliko može.

Jednostavno dođite i vidite.

Za školu života, Grow možete se prijaviti na broj mobitela 098 904- 5253. ili na našu web stranicu w.w.w.obitelj-za-obitelj.hr/obi.

Vidimo se! Mir i dobro.

Nalazite se ovdje: Home Poučavanja GROW - terapija sazrijevanja GROW - program rasta

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...