.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Dana 17.04.2013 godine započeo je prvi seminar GROW terapije pod vodstvom fra Marijana Glamočaka u prostorijama Doma Molitve u Slavonskom Brodu P.Krešimira IV 36 u organizaciji udruge Obitelj za obitelj. Prva grupa ima 20 polaznika.

Voditelj seminara fra Marijan Glamočak naglasio je da je Grow jedan novi i jedinstveno izgrađen pokret za poboljšanje duševnog, mentalnog i duhovnog zdravlja u zajedenici.Program Growa je za osobni razvoj, ali grupnom metodom zajednice koja suosjeća i aktivno sudjeluje u radu jednih za druge i jednih sa drugima.

 

Program GROW je počeo u Sydneyu, u Australiji. Kasnije se proširio u pet drugih zemalja: Novi Zeland, Irska, SAD-e, Englesku i Singapur, a sada je stigao i u Hrvatsku, u Slavonski Brod.

 

Pater fra Marijan je istakao da terapija djeluje  preventivno, u sprećavanju bolesti, kao i terapijski, oporavkom nakon bolesti, pa čak i u širem smislu kao popularne škole života za obitelji, lokalnu i društvenu zajednicu pa i samu crkvu, jer smo svi potrebni pospiješenja i postignuća duševnog, mentalnog i duhovnog zdravlja.

Prvi seminar je pratila  televizija ali i naša Brankica.

 

 

Grow terapija se odvija u organizaciji udruge Obitelj za obitelj (Zoran Stojanović) ali pod vodstvom fra Marijana Glamočaka koji je tu terapiju vodio u Australiji gdje je i začeta.

Više informacija o fra Marijanu najbolje može oslikati interviju Ivice Vlašića u Podvinju.

Slijedeći seminari GROW terapije započeti će na jesen. Kako je predložio fra Marijan, grupe trebaju biti do 15 osoba, ne veće. Seminari su slobodni i ne pripisuje se vjerskoj pripadnosti - seminar se održava jednom tjedno.

GROW terapija fra Marijan Glamoćak - interviju SBTV

 

 

 

Nalazite se ovdje: Home Poučavanja GROW - terapija sazrijevanja Započeo Seminar GROW terapije

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...